Next level in
food safety!
We strive to be worthy of recognition as the most
reliable, fastest and customer oriented independent
laboratory in food and feed safety analyses.

QTI Services BV

QTI Services BV is gevestigd in Rotterdam en opgericht door Edwin van Twist, een bekende in de laboratoriumwereld. Hij was eerder oprichter van NofaLab, dat hij in 2017 verkocht aan een Zwitserse multinational. Na een sabbatical van twee jaar heeft hij, gedreven door entrepreneurship en de huidige marktsituatie, besloten opnieuw met een laboratorium te starten.

 

Onze visie

“Veel grote spelers in de sector zijn gefocust op een lage kostprijs en dus een lange turn-around-time. Ik zie ruimte voor een ander type laboratorium, voor klanten die bereid zijn premium prijzen te betalen als ze alle testresultaten binnen 8 uur krijgen. Zo’n laboratorium is QTI Services BV”, aldus Van Twist.

Scope

Voor aanvullende informatie met betrekking tot onze scope kunt u hier de meest recente versie downloaden.

 


 

klachtenprocedure:
Mocht u een klacht of een verbeterpunt voor ons hebben dan kunt u deze via dit formulier indienen. Liever telefonisch contact? Dan kan dat via ons algemene telefoonnummer 010 - 316 94 00. Na ontvangst van uw klacht of verbeterpunt zullen wij deze is behandeling nemen en een onderzoek starten naar de oorzaak hiervan. Naar aanleiding van dit onderzoek zullen waar mogelijk maatregelen getroffen worden om herhaling te voorkomen. Na afloop wordt u op de hoogte gesteld van de uitkomst van ons onderzoek en het vervolg hierop. Op aanvraag is onze volledige klachtenprocedure beschikbaar.